Caz înfiorător în județul vecin! Tată și fiu, reținuți de polițiști după ce au agresat o minoră


Un incident înfiorător a avut loc marți, 27 august, în cartierul Ferneziu din Baia Mare. Un bărbat de 64 de ani și fiul acestuia în vârstă de 16 ani au fost săltați de mascații, după ce ar fi violat o minoră de 14 ani.

Părinții fetei ar fi fost cei care au alertat poliția.

Potrivit jurnalistului Vasile Dale, fapta ar fi fost filmată, iar apoi distribuită pe rețelele de socializare unor cunoscuți. Mai mult, minora ar fi fost amenințată cu un cuțit. Acesteia i s-ar fi spus că dacă va povesti ceva va fi omorâtă.

În baza probatoriului administrat a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 64 de ani. În fapt, la data de 27 august a.c., la ora 00.23, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o minoră, de 14 ani, ar fi fost victima unui viol.

Polițiștii au identificat-o pe victimă, precum și pe mama acesteia.

Un bărbat, bănuit că ar fi fost implicat în activitatea infracțională, a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

În cauză, se continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea documentări întregii activități infracționale.”. au transmis reprezentanții IPJ Maramureș. 


Comentarii Facebook