Caz șocant! Un bătrân a împins pe scările unui bloc o femeie care avea un bebeluș de opt luni


Un bătrân de 81 de ani a fost reținut de către oamenii legii pentru că a împins pe scările unui bloc o femeie care avea un bebeluș de opt luni. În cădere, copilașul a fost rănit. 

Incidentul a avut loc în Galați, iar totul a început de la o ceartă cu femeia. Bărbatul, care este și președintele asociației de proprietari, s-a enervat și a împins-o pe scări.

Ea s-a dezechilibrat și a căzut cu tot cu cărucior pe scări. Bebelușul a fost rănit în urma incidentului, având leziuni la nivelul capului.

În fapt, în cursul după-amiezii de 2 octombrie 2024, pe fondul unor discuții în contradictoriu purtate în scara unui bloc din municipiul Galați, între o femeie în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate, care era împreună cu fiul său de opt luni, aflat într-un cărucior, și un bărbat de 81 de ani, președintele asociației de proprietari și locatar al blocului respectiv, acesta din urmă ar fi devenit agresiv și ar fi împins-o pe femeie, în timp ce aceasta încerca să coboare treptele din fața blocului, cu căruciorul. Ca urmare a loviturii, femeia s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut cu căruciorul, iar în cădere, bebelușul s-ar fi rănit”, au transmis oamenii legii, scrie adevarul.ro

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de bărbatul în vârstă de 81 de ani, din Galați.

Comentarii Facebook