Cine este Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ion Crișan ucis în atentatul cu bombă, bănuită că ar fi comandat asasinatul tatălui ei FOTO


Laura Crișan, fiica afaceristului ucis în atentatul cu bombă, suspectată că a comandat asasinatul

Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, care a murit în explozia mașinii sale în 2021 la Arad, a fost ridicată de polițiști pe 23 octombrie 2024, după o serie de percheziții domiciliare la mai mulți suspecți. Deși de la începutul anchetei a fost audiată doar o singură dată, ea a devenit acum principalul suspect în cazul morții tatălui său.

Laura Crișan, avocată de profesie, are un trecut legat de personalități publice din Arad. Ea a fost căsătorită cu deputatul PNL Sergiu Bîlcea, cu care a avut un divorț mediatizat. După separare, cei doi au ajuns în instanță pentru controlul uneia dintre afacerile cu TIR-uri, o firmă cu o cifră de afaceri impresionantă. În cele din urmă, judecătorii au decis că Laura nu mai avea niciun drept asupra companiei.

După divorț, Laura a rămas în afara altor scandaluri publice, până când numele ei a apărut în investigația privind moartea tatălui său. Miercuri, ea a fost reținută pentru a fi audiată la Inspectoratul de Poliție Județeană Arad și urmează să fie transportată la București pentru noi interogatorii.

Ancheta arată că Laura Crișan ar fi colaborat cu mai mulți prieteni ai tatălui său, asasinatul fiind executat de asasini plătiți care acum ar fi fugit din țară.

Ce a rămas la momentul atentatului din mașină

Screenshot 2024-10-23 151827.png

Comentarii Facebook