Vineri 27 Septembrie

Convoaie militare pe drumurile din Cluj. Armata Română, mesaj pentru populație


Oficialii Armatei au anunțat că în perioada 24 septembrie-14 octombrie, mai multe convoaie militare se vor deplasa pe drumurile și căile ferate din Moldova și Transilvania. 

Acestea vor participa la exerciții militare programate încă de anul trecut, informează Brigada 15 Mecanizată ”Podu Înalt” pe pagina sa de Facebook.

În perioada 24 septembrie -14 octombrie, convoaie de personal și tehnică din Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”, se vor deplasa pe căi de comunicații feroviare și rutiere, tranzitând teritoriul național, în vederea desfășurării unor activități de instruire planificate din anul 2023”, a transmis unitatea militară din Iași.

Potrivit acesteia, convoaiele militare vor porni din Iași, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani și Turda. ”Informăm în acest context că detașamente și tehnică militară participantă la această activitate urmează să se deplaseze din garnizoanele Iasi, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani și Turda către locațiile stabilite”, se mai arată în mesajul Brigăzii 15 Mecanizate ”Podu Înalt”.





Comentarii Facebook