Credeai că unii clujeni au fițe de vedetă? Ce a făcut Gigi Becali e la cu totul alt nivel VIDEO


Miliardarul din Pipera a făcut parte dintr-un sobor de preoți în cadrul procesiunii religioase la moaștele Sfântului Dimitrie

Deși nu are statutul de preot, Gigi Becali a avut o apariție surprinzătoare, alăturându-se soborului de preoți într-o procesiune solemnă organizată de Patriarhia Română  în cadrul sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștiului. Îmbrăcat într-un costum asemănător celor de sport și având pe cap o căciulă cu o cruce roșie, făcute de un designer român, la comandă, Becali a făcut notă discordantă față de restul clericilor.

Moaștele Sfântului Dimitrie, alături de cele ale altor sfinți, au fost purtate într-o ceremonie grandioasă pe Calea Sfinților, moment la care au participat mii de credincioși și oficialități, inclusiv lideri politici și figuri cunoscute, însă doar Gigi Becali a defillat în cadrul soborului, toți ceilalți stând pe margine sau participând la slujbele religioase.

Becali, cunoscut pentru gesturile sale caritabile și atașamentul public față de ortodoxie, a mers în coloana de clerici, adoptând o atitudine sobră, dar atrăgând atenția prin prezența sa între preoți. Criticii au privit cu ironie prezența lui Becali, candidat pe listele AUR, întrebându-se dacă aceasta nu ar fi o metodă subtilă de a-și promova imaginea ca un „păstor” al credincioșilor. 

Procesiunea are loc în cadrul unui eveniment care se întinde pe intervalul 20-28 octombrie, fiind unul dintre cele mai mari evenimente religioase din capitală, cuprinzând liturghii zilnice și ceremonii speciale în cinstea sfinților sărbătoriți. 
becali.JPG

Comentarii Facebook