Cu amanta însărcinată în portbagaj, un cetățean străin a încercat să treacă ilegal granița. Femeia era ascunsă sub o pătură


Un om de afaceri din Pakistan, asociat în două societăți comerciale și căsătorit cu o româncă, având doi copii, a fost prins de polițiști în timp ce încerca să treacă granița cu amanta, gravidă în opt luni, în portbagaj. 

Bărbatul este acuzat de trafic de migranţi, întrucât femeia ascunsă în portbagajul maşinii sale nu avea dreptul să părăsească România.

Se constată că inculpatul este o persoană bine integrată în societate, astfel cum reiese din caracterizări”, se arată în hotărârea Tribunalului Timiş.

Polițiștii au dat descoperit femeia, în timpul unui control al mașinii, ea fiind ascunsă sub o pătură. De asemenea, cei doi aveau de gând să fugă în Tunisia, unde omul de afaceri avea permis de ședere în acel stat. 

Pakistanezul a fost acuzat şi condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Pe lângă perioada de un an şi patru luni de închisoare, bărbatul se va mai afla şi un termen de supraveghere de doi ani. Totodată, bărbatul a mai fost obligat la prestarea de muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 zile, la Administrarea Domeniului Public Bucureşti din Sectorul II sau III, notează antena3.ro

Comentarii Facebook