De ce se înnegrește după 10 ore carnea cumpărată din galantar
Medicul nutriționist Virgiliu Stroescu a spus explicat de ce este nocivă carnea din galantare pentru organismul uman.
”Toată carnea de pe galantare, dacă o lași 10 ore se înnegrește. De ce salata se veștejește după patru zile și carnea atât de repede? Ei, carnea roșie are în mijloc un nucleu de fier și fierul cu oxigenul face o substanță neagră la culoare. Ca să se oprească să nu fie altfel la culoare se pun nitriți, care e exact ca formolul. Cu ajutorul acestor nitriți carnea rămâne la fel la culoare. Dacă pui nitriți îți stă așa trei zile. Ei, nitriții ăștia când intră în noi, nu mai putrezesc morții. Nitriții favorizează cancerul, aceștia împreună cu aminoacizii sunt cancerigene”, a explicat medicul.
Nutriționist de renume: Mâncarea preferată a românilor nu este sănătoasă deloc
4 Comentarii
bietul stroescu este cu ani buni mai tanar ca mine si este damblagit rau...o s-ajunga ca si melcinikoschi...un fel de chieeelea pulii.... astia sunt felcerii rumani...umbla toata ziulica pe la televiziile secu..
Mie cotletul de lacusta si ceafa de greier nu mi s-a innegrit de 1 luna, recomand.
Chimicalele,plasticul si combustibilii fosili cele trei blesteme ale lumii moderne. Pt. unii ciuma, pt. altii muma ! Pana cand ? Pana la extinctia Homo Sapiens-ului.
boboru asta manca orice, asa ca puteti pune ce vreti voi in mancare ca tot se consuma