Vineri 20 Septembrie

Descoperire șocantă în cazul celor doi gemeni dispăruți. Extrasele de cont arată că au jucat peste 10.000 de lei la păcănele


Gemenii care au fugit de acasă din Târgu Jiu au fost descoperiți, de oamenii legii, ieri, 19 septembrie, la Arad. Cei doi tineri au fost audiați alături de părinții lor pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

În perioada în care gemenii au fost dați dispăruți, după o ceartă avută cu tatăl lor, părinții au verificat extrasele de cont și au avut parte de o descoperire șocantă.

Cei doi gemeni au jucat la păcănele o sumă imensă

Bărbatul le-a spus gemenilor că, a doua zi, mama lor va merge la bancă pentru a le verifica extrasele de cont. Părinții au descoperit ulterior că minorii băgaseră, de-a lungul timpului, la păcănele online suma de 14.000 de lei, bani economisiți din alocații și burse, potrivit CANCAN.

Având în vedere că Gheorghe și Marian sunt minori, situația s-ar putea complica pentru părinții lor, urmând ca reprezentanții de la Protecția Copilului să demareze o anchetă în acest caz.

,,La fiecare caz de dispariție, se informează DGASPC, deci și în cazul gemenilor a fost anunțată instituția”, a declarat pentru aceeași sursă purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, inspector principal Miruna Prejbeanu.


Comentarii Facebook