Descoperire șocantă într-o fostă benzinărie. Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce au găsit


Polițiștii au descoperit, în apropierea unei benzinării dezafectate din județul Gorj, craniul unui om și mai multe fragmente osoase. 

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care își plimba câinele prin zona respectivă, a sunat la 112, el fiind cel care a descoperit toată grozăvia. 

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în urma cercetării locului faptei a fost identificat un craniu cu aspect uman. În proximitatea acestuia, pe o suprafaţă de până la 25 metri, au mai fost identificate şi alte fragmente osoase”, informează oficialii Poliţiei judeţene Gorj.

Totodată, oamenii legii au descoperit în aceeași zonă mai multe articole vestimentare de femeie, un ceas de damă și ghete din cauciuc. 

Bunurile identificate au fost ridicate de la faţa locului, iar fragmentele de os au fost trimise Serviciului de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării unei constatări medico-legale şi ulterior unei expertize antropologice, pentru stabilirea cu exactitate a provenienţei acestora. 

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, făcând cercetări pentru identificarea persoanei ale cărei rămăşiţe au fost descoperite lângă benzinăria abandonată.

Comentarii Facebook