Duminica 8 Septembrie

Detaliul bizar prin care o mireasă a reușit să își enerveze toți apropiații chiar înainte de nuntă. Ce a putut trece pe invitație


O viitoare mireasă a reușit să își enerveze toți membrii familiei și prietenii chiar înainte de nuntă. Aceasta și-a înfuriat apropiații din cauza unui detaliu trecut pe invitația de nuntă, care a fost exclusiv online. 

În ultima perioadă, invitațiile la nuntă sunt transmise în mediul online, iar confirmarea prezenței la eveniment se face la fel. Ei bine, mireasa în cauză a ales și ea această formă de invitație digitală, însă un element i-a înfuriat pe toți.

O viitoare mireasă și-a enervat toate rudele și prietenii

În cadrul unei comunități online de mămici, o femeie a postat invitația bizară la nuntă pe care a primit-o din partea unei prietene. Aceasta le-a explicat situația ne mai întâlnită internauților și a cerut câteva sfaturi.

Mai exact, femeia a povestit că a fost bucuroasă să primească o invitație la nuntă din partea unei prietene. Invitația solicita confirmarea online a prezenței la eveniment, iar femeia s-a grăbit să facă acest lucru. A scanat codul QR care trimitea către site-ul de confirmare, însă a avut parte de o surpriză completând toți pașii.

Se pare că pentru a confirma prezența la nuntă invitații trebuie să furnizeze și datele contului bancar. Ei bine, acest lucru i s-a părut cât se poate de bizar femeii, așa că a cerut sfatul comunității din mediul online.

„Nu suntem la curent cu protocoalele actuale de invitație la nuntă sau acum funcționează aceste lucruri… Dar site-ul unde se fac confirmările ne cere să introducem detaliile cardului și nu putem să trecem mai departe fără să facem acest lucru. Ați mai întâlnit o asemenea practică? Este un lucru cu adevărat ciudat de cerut invitaților tăi. De ce au nevoie de detaliile cardului tău” a întrebat femeia, în mediul online.

Așadar, dacă invitații la nuntă nu furnizează detaliile financiare nu pot participa la eveniment. Această cerință bizară i-a enervat și pe oamenii din mediul online, care au reacționat imediat.

„Sunt derutată. De ce au nevoie de detaliile cardului dvs.? N-am auzit niciodată de asta până acum; Da, sună nebunesc. Cum să ceară asta; Nu aș da niciodată aceste informații. Este bizar să ceară asta; Ce lucru nepoliticos, nu au nici un drept să îți ceară asta”, au fost câteva dintre reacțiile internauțiloir.

Au existat însă și susținători ai mirilor care au explicat că aceștia au implementat cererea ciudată pentru a descuraja oaspeții nedoriți să participe, potrivit Cancan.


Comentarii Facebook