Doi copii, spulberați de un adolescent fără permis, sub privirile îngrozite ale mamei! Un băiețel și-a pierdut viața iar sora lui este în stare gravă


Tragedie în Capitală! Doi copii au fost spulberați de o mașină condusă de un adolescent de 16 ani. 

Copiii se aflau în parcarea unui parc din Pantelimon, alături de mama lor, pe trotinete. 

Dintr-o dată o mașină a zburat prin decor lovind alte 4 mașini parcate.  Micuții, un băiat de 9 ani și sora lui de 7 ani, au fost prinși între două dintre mașinile care se aflau în parcare.

Fetița a ajuns în stare gravă la spital, unul dintre picioare fiindu-i amputat. Pentru frățiorul său medicii nu au mai putut face nimic. 

La volanul mașinii se afla un adolescent de 16 ani, care a fugit imediat de la locul accidentului. 

,,După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei.

În urma accidentului, s-a intervenit pentru aplicarea manevrelor de resuscitare asupra unuia dintre pietoni, copil în vârstă de 9 ani, însă din nefericire medicii au constatat decesul acestuia.

De asemenea, a doua victimă, un copil în vârstă de 7 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere.

Adolescentul de 16 ani s-a predat într-un final la o secție de poliție din zonă, spun surse pentru Observator.ro.

Testarea cu aparatele Alcooltest și DrugTest, a arătat că adolescentul nu era beat sau drogat când a urcat la volan. 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Comentarii Facebook