Dracula devorează ,,portocala mecanică.” Banner-ul ingenios arătat de niște fani români înaintea meciului cu Olanda - FOTO


Povestea de la Euro 2024 a României s-a încheiat după înfrângerea cu 3-0 în fața ,,portocalei mecanice.” Bătălia de pe teren s-a transpus și în galerii, acolo unde românii au dominat fondul sonor. 

Mai multe imagini apărute pe rețelele de socializare arată câțiva fani români care au fost foarte ingenioși. Aceștia au preluat legenda lui Dracula și au creat mai multe bannere cu acesta în timp ce se înfruptă din portocale, făcând aluzie la porecla naționalei din Olanda. 

Imaginile s-au viralizat rapid și s-au răspândit pe tot internetul. 

România a început extrem de bine meciul și a avut primele ocazii, însă olandezii au reușit să deschidă scorul la chiar prima situație importantă a lor, prin Gakpo. La pauză s-a intrat cu scorul de 1-0 pentru naționala lui Ronald Koeman, iar băieții pregătiți de Edi Iordănescu au încercat să restabilească egalitatea, însă, din păcate, nu și-au mai creat nicio șansă importantă.

Donyell Malen a fost introdus la pauza meciului, iar schimbarea s-a dovedit una extrem de inspirată, întrucât olandezul a punctat de două ori (83 și 90+3) și a stabilit rezultatul final.

dracula-poza-reprezentativa.png

Comentarii Facebook