Duminica 8 Septembrie

Fiica uneia dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară a luat 10 la BAC. Erika vrea să facă Facultatea de Medicină


Erika este fiica uneia dintre cele mai cunoscute cântârețe de muzică populară din România. Tânăra absolventă a luat media 10 la Bac și se pregătește să dea peste o săptămână admitere la Facultatea de Medicină.


Erika, fiica mijlocie a uneia dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România, Emilia Ghinescu, a demonstrat că talentul și ambiția sunt trăsături de familie. Tânăra a reușit să obțină media 10 la examenul de Bacalaureat, un rezultat remarcabil care reflectă efortul și dedicarea sa în timpul anilor de liceu.

Emilia Ghinescu, cunoscută pentru cariera sa impresionantă în muzica populară românească, a fost mereu deschisă în a vorbi despre copiii săi și despre performanțele lor academice. Artista a subliniat de multe ori cât de serioasă și muncitoare este Erika, iar media de la Bacalaureat a confirmat pe deplin aceste laude. Artista e extrem de mândră de fiica ei, care a demonstrat că, prin muncă și perseverență, se pot atinge cele mai înalte obiective.

Erika nu se oprește aici. Cu ambiția și determinarea care o caracterizează, se pregătește intens pentru admiterea la Facultatea de Medicină, care va avea loc peste o săptămână. Își dorește să urmeze o carieră în domeniul medical, fiind inspirată de dorința de a ajuta oamenii și de a face o diferență în viețile lor.

Screenshot 2024-07-12 162813.png


Comentarii Facebook