Fostul jurnalist Matei Vîrtosu a murit. Purtătorul de cuvânt de la Avocatul Poporului avea doar 53 de ani


Fostul jurnalist Matei Vîrtosu, în ultimii ani purtător de cuvânt la Avocatul Poporului, s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 15 august, anunță paginademedia.ro.

Matei Vîrtosu avea 53 de ani şi era internat în spital de câteva săptămâni, potrivit sursei citate, suferind de o boală incurabilă.

Matei Vîrtosu a fost un jurnalist profesionist, având în spate o carieră de peste două decenii. Jurnalismul politic era specialitatea lui și s-a remarcat la nivel național după ce a lucrat la Protv și la Pro FM.

În urmă cu aproape 11 ani, Matei Vîrtosu făcea o schimbare în carieră, câștigând un concurs pentru postul de purtător de cuvânt al uneia dintre cele mai importante instituții ale statului român, Avocatul Poporului. Matei Vîrtosu s-a dedicat zi de zi profesiei sale, până să se îmbolnăvească grav.

Mulți dintre cei care l-au cunoscut regretă profund pierderea celui care cândva le-a fost coleg de breaslă. ”Drum bun și luminat, Matei! Un super om, un super jurnalist”, a scris într-o postare pe Facebook jurnalista Sorina Matei.

Matei Vîrtosu va fi condus pe ultimul drum în zilele următoare. Toți cei care l-au cunoscut și apreciat pentru activitatea sa profesională, dar și pentru firea sa dincolo de profesie își pot lua rămas-bun pentru totdeauna.

Comentarii Facebook