Frații Tate sunt din nou în atenția procurorilor DIICOT! Percheziții de amploare la vila milionarilor. De ce fapte grave sunt acuzați cei doi


Frații Tate sunt acuzați de noi fapte grave! Procurorii DIICOT au descins miercuri dimineața la vila celor doi miliardari, dar și la alte 3 adrese din București.

Cei doi sunt acuzați de  trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și spălare de bani. 

”Astăzi, 21 august, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov - Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –  Structura Centrală, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov și municipiului București. 

Activitățile s-au desfășurat într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și spălarea banilor.”, anunţă DIICOT.

Amintim că  Andrew și Tristan Tate au fost trimiși în judecată de DIICOT și anul trecut, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată şi viol în formă continuată. 


Comentarii Facebook