Duminica 8 Septembrie

Gigi Becali a făcut show incendiar la nunta lui Ianis Hagi! A dansat în genunchi pe ritmuri grecești - VIDEO


Patronul echipei de fotbal FCSB a făcut spectacol de zile mari la nunta lui Ianis Hagi. Gigi Becali a dansat pe ritmuri machedonești și grecești în genunchi și a făcut senzație, ca în vremurile din tinerețe. 

Miliardarul care deține clubul de fotbal FCSB a făcut show total la Palatul Știrbey din Buftea, devenind din nou vedetă pe rețelele de socializare.  

Duminică, 14 iulie, chiar în ziua în care s-a disputat finala de la EURO 2024, Spania – Anglia 2-1, în familia Hagi a fost mare petrecere, deoarece fiul „Regelui”, Ianis, s-a căsătorit religios cu Elena Tănase.

Cei doi se cununaseră deja civil la data de 25 decembrie 2023, iar acum au avut programată cununia religioasă. Însă, aceasta din urmă a fost urmată și de o petrecere de senzație, care a fost organizată la Palatul Știrbey din Buftea. S-a vehiculat că Ianis Hagi a scos peste 200.000 de euro din buzunare pentru a organiza petrecerea de nuntă, iar de la eveniment nu a lipsit nici Gigi Becali.

La nici 24 de ore distanță după nunta lui Ianis Hagi, rețelele de socializare sunt pline de videoclipuri cu patronul FCSB. Într-unul dintre ele, Gigi Becali poate fi văzut în mijlocul ringului de dans, în timp ce dansează în genunchi. Omul de afaceri este „one-man show” și nimeni nu pare să îi facă față atunci când vine vorba despre mișcări inedite de dans.

Gigi Becali a venit însoțit de soție și a declarat că ea l-a convins să vină la nunta nașului Ianis Hagi.

”Vreau să mă abțin (n.r. să nu vină), dar nevasta mea mi-a zis… Talentul îl are Ianis și probabil cu vârsta îi va crește valoarea. Tradiții nu se mai țin acum, nu prea se mai țin. Cel mai important e când se dă inelul, e simbolul dragostei, asta e cel mai important, inelul de logodnă”, a spus Gigi Becali.

Comentarii Facebook