Duminica 8 Septembrie

Imagini LIVE cu momentul accidentului în care Emily Burghelea, fosta prezentatoare de la Pro TV, a fost rănită în Mauritius/ Vedeta povestește totul VIDEO


Emily Burghelea, a povestit cum s-a întâmplat accidentul grav  în Mauritius 

Emily Burghelea, fosta prezentatoare de la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, a fost recent implicată într-un accident rutier grav în Mauritius. Impactul frontal cu un TIR i-a provocat multiple fracturi faciale, iar recuperarea sa va fi una dificilă și îndelungată.

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Emily Burghelea a împărtășit cu fanii săi momentele dramatice ale accidentului. Filmările arată exact cum s-a întâmplat tragedia.

„Probabil ați văzut că am supraviețuit unui accident rutier, dar hai să vă arăt exact cum s-a întâmplat. Mai aveam cinci minute până la aeroport, vedeți că toate mașinile din fața noastră ne dau fază lungă și dintr-o dată apare acest TIR în care intrăm frontal. Șoferul aproape că nu a frânat deloc. Imediat după impact m-am dat jos din mașină și am verificat dacă mai am față, pentru că nu mai îmi simțeam fața”, a povestit Emily Burghelea în videoclip, vizibil emoționată.


Imaginile din videoclip sunt șocante, surprinzând momentul impactului și reacția imediată a lui Emily. Acestea au stârnit un val de emoție și solidaritate din partea fanilor și a comunității online.

După operația de urgență la care a fost supusă, Emily a postat un mesaj pe Instagram, în care și-a exprimat optimismul și recunoștința față de susținătorii ei:

„Vesti bune, prieteni! Prima operație din viața mea a decurs bine și sunt optimistă. Sper să mă obișnuiesc repede cu noua mea prietenă, tija, vom petrece împreună o bună perioadă de vreme. Cred că la noapte va fi mai dificil, însă ce-a fost mai greu a trecut. Sunt bine. Vă mulțumesc pentru gândurile bune. Mă ajută foarte mult energia pozitivă pe care mi-o transmiteți, o simt și mă vindecă”.

Deși drumul spre vindecare este anevoios, Emily își păstrează speranța și optimismul, încurajată de mesajele de susținere primite de la fani.

„Vă mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul vostru. Energia pozitivă pe care mi-o transmiteți mă ajută enorm și îmi dă puterea să lupt în fiecare zi. Sunt optimistă și știu că voi trece peste asta”, a declarat Emily în încheierea mesajului său.

 Fanii au rămas alături de ea, trimițându-i gânduri bune și urări de însănătoșire grabnică


Comentarii Facebook