INCENDIU URIAȘ, probabil cel mai mare din ultimii ani! Pompieri clujeni participă la stingerea focului care s-a întins pe 500 de hectare. VIDEO


Șapte case și un rezervor de motorină au fost cuprinse de flăcări într-un incendiu de vegetație din locaitatea Lăpușel. Pompierii spun că ar putea fi cel mai violent incendiu de vegetație din ultimii ani. 

O autospecială de mare capacitate a fost trimisă din județul Cluj pentru a participa la intervenția care are loc în județul Maramureș. Pompierii clujeni încearcă stingerea incendiului, alături de alte echipaje care totalizează 300 de persoane.

A fost trimisă în sprijin o autospecială de mare capacitate din cadrul Detașamentului Dej. Colegii noștri au fost trimiși să acționeze în localitatea Lăpușel, alături de celelalte forțe implicate.” a transmis ISU Cluj

Raed Arafat a anunțat că toți pompierii din județul Maramureș au fost chemați pentru a lichida incendiul de vegetație, alături de ajutoare  din alte patru județe. Însă, potrivit șefului DSU, există șanse mari ca flăcările să nu fie stinse în cursul zilei de astăzi.



Comentarii Facebook