Jaf ca în filme! Sub acoperirea flăcărilor, care a cuprins locuința unui bărbat, soția și socrul său l-au „ușurat” de 200.000 de euro


Un incendiu, care a izbucnit în locuința unui bărbat din Bragadiru, județul Ilfov, a servit drept paravan pentru a ascunde un jaf de 200.000 de euro orchestrat chiar de soția și socrul său. 

Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că un incendiu a cuprins locuința sa, iar la scurt timp, pompierii au reușit să stingă flăcările. Între timp, soția acestuia, alături de socrul său, au reușit să-l „ușureze” cu 200.000 de euro și 9.000 de lei, aceștia știind exact unde sunt banii. 

La data de 15 septembrie, în jurul orei 12:27, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bragadiru au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 37 de ani cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu în locuinţa sa. După lichidarea incendiului, bărbatul în cauză a sesizat faptul că din imobil îi lipseşte suma de 200.000 de euro şi suma de 9.000 de lei, din locuinţă", au declarat reprezentanții IPJ Ilfov. 

Autoritățile au deschis o anchetă și după ce au efectuat mai multe investigații au descoperit că, în timpul incendiului, un bărbat și o femeie au intrat în casă și au luat banii, făptașii fiind chiar soția și socrul proprietarului, care știau cu exactitate locul în care se aflau banii.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului în vârstă de 54 de ani şi a femeii în vârstă de 32 de ani, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi aceştia au fost prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi si libertăţi, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de femeia în vârstă de 32 de ani, iar faţă de bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar", au mai transmis reprezentanații IPJ Ilfov, notează Digi24.ro

Autoritățile continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Comentarii Facebook