Vineri 11 Octombrie

Jaf ca în filme! Un român a smuls cu tractorul un bancomat care cântărea o tonă și a fugit în munți


Un român care s-a crezut într-un film cu James Bond a smuls cu tractorul un bancomat care cântărea o tonă și a fugit cu el în munți. 

Din nefericire nu l-a putut deschide, motiv pentru care l-a abandonat în pădure. Oamenii legii l-au prins în urma unui alt furt. 

Românul a fost arestat, pe 7 octombrie, împreună cu un cetăţean spaniol, fiind acuzaţi că au spart o locuinţă de unde au furat unelte şi bilete de loterie. Garda Civilă anunţă într-un comunicat că românul este implicat şi în jefuirea unui bancomat, care a avut loc în data de 27 martie 2024, în localitatea Vega de Villafufre din Spania.

Românul este acuzat că a smuls cu tractorul un bancomat care cântărea o tonă şi a fugit cu el în munţi. Clădirea în peretele căreia era montat bancomatul a fost distrusă complet. Românul a fost prins după jumătate de an, în urma altui furt.

Hoţii nu au reuşit să deschidă seiful, astfel că poliţiştii spanioli au recuperat atât tractorul folosit cât şi banii găsiţi intacţi într-o cabană, conform adevarul.ro


Comentarii Facebook