Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit. Avea doar 31 de ani


Liam Payne, fost membru al trupei One Direction. Avea doar 31 de ani

Liam Payne, fost membru al trupei de băieți One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires, potrivit poliției locale. Artistul avea 31 de ani.

Incidentul s-a petrecut miercuri la un hotel situat pe strada Costa Rica, în cartierul Palermo, conform unui comunicat al poliției transmis către CNN. Poliția din Buenos Aires a declarat că echipajele de la Secția de Poliție 14B au intervenit la hotel miercuri după-amiază, după ce au primit un apel la 911 despre un bărbat agresiv, posibil sub influența drogurilor sau alcoolului. Declarația poliției nu l-a identificat explicit pe Payne ca fiind acea persoană.

Payne a fost recent văzut în Argentina, unde a participat pe 2 octombrie la concertul fostului său coleg din One Direction, Niall Horan, potrivit unor videoclipuri distribuite pe rețelele sociale.

Liam își sărbătorise de curând cea de-a 31-a aniversare în Marea Britanie, conform unor postări de pe Snapchat. Originar din Wolverhampton, West Midlands, Payne era cel mai mic dintre cei trei frați și a studiat tehnologia muzicală la City of Wolverhampton College.

Ca membru al trupei britanice One Direction, Payne a câștigat notorietate internațională alături de colegii săi Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Niall Horan. Trupa a fost formată în 2010, după ce fiecare dintre ei a participat la concursul „The X Factor” în Marea Britanie.

„Îmi place să fiu pe scenă,” declara Payne în 2015 într-un interviu acordat pentru Entertainment Weekly despre experiența sa de a cânta și a compune în cadrul trupei. A menționat că unul dintre momentele sale de mândrie a fost co-scrierea piesei „What a Feeling” împreună cu Louis Tomlinson.

One Direction a luat o pauză în 2015, iar Payne și-a lansat primul album solo, „LP1,” în 2019. În mai 2023, a anunțat că lucrează la un nou album de care era „foarte entuziasmat” și a planificat un turneu.

Payne a fost deschis cu privire la lupta sa cu abuzul de substanțe și a anunțat că, în vara anului 2023, completase un program de tratament și nu mai luase nimic de șase luni. Totuși, a fost nevoit să amâne datele turneului său sud-american, programat pentru septembrie, după ce a suferit de o infecție la rinichi.

În martie 2024, el a lansat piesa „Teardrops.”

Payne avea un fiu, născut în 2017, împreună cu Cheryl Cole, fostă membră a trupei Girls Aloud. Într-un videoclip pe YouTube din 2023, Payne a vorbit despre dragostea pe care o are pentru fiul său, Bear: „Este minunat. Crește prea repede,” a spus Payne. „Este mult mai inteligent decât cred că voi fi vreodată. Este o minune.”

Comentarii Facebook