Vineri 27 Septembrie

Lidia Buble e în doliu. Artista suferă o pierdere imensă: „Când ți-am cântat ultima dată, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer”


Momente dureroase pentru Lidia Buble și familia sa. Bunicul artistei, despre care ea a vorbit mereu cu admirație, s-a stins din viață. Vestea tragică a fost anunțată de cântăreață, sâmbătă, printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Bunicuțul meu de poveste”, a scris Lidia Buble, în dreptul unei fotografii cu bunicul ei.

bun.jpg

Sora Lidiei, Lorena, a transmis și ea un mesaj emoționant în mediul online, după moartea bunicului lor.

„Iubitul meu Bunu… când ți-am cântat ultima dată cu surorile mele, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer. Acum auzi cu adevărat voci de îngeri și sper că zâmbești mai larg ca niciodată! Și dacă când eram micuță mă străduiam să îți păstrez un loc la masă lângă mine… acum stai la masă cu cel mai scump și mai prețuit de noi toți, Domnul Isus!”, a scris Lorena, sora Lidiei Buble, pe InstaStory.

Vestea pierderii bunicului său vine la o zi după ce Lidia Buble a rămas fără permis. Vedeta a fost prinsă de polițiști după ce nu a acordat prioritate într-o intersecție. Artista a primit o amendă de 990 de lei și a rămas și fără permisul de conducere.

Comentarii Facebook