Mihai Albu i-a topit verigheta fostei soții: „Dacă o căsnicie nu merge, așa știu că se face”


Mihai Albu s-a despărțit de celebra creatoare de modă Iulia Albu în urmă cu 11 ani și abia acum a mărturisit că nu mai deține niciun obiect care să-i amintească despre nunta făcută cu mama fiicei sale. După divorț, criticul de modă i-a înapoiat verigheta fostului soț, care, la rândul lui, a topit bijuteria.

„Verigheta mi-a dat-o înapoi. Nu cred că o mai am. Parcă am topit-o și am făcut ceva din ea. Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi. Am primit-o la vreo doi ani după divorț. Îi spusesem că dacă nu mai rămânem împreună, verigheta se înapoiază.

De pantofi nu mai știu nimic. De rochie habar nu am. Din ce-mi amintesc, pantofii au fost expuși câțiva ani după nuntă până s-au ponosit. Ori sunt prin magazie, ori prin atelierele pe care le-am schimbat. Rochia parcă Rita Mureșan i-a făcut-o, ca și ținuta mamei mele.

Mașina nu a fost niciodată a ei, ci a firmei, pe care a folosit-o ea. Am luat-o special ca să o conducă, dar nu i-am luat-o ei special. La un moment dat s-a vândut la piese de schimb cred, pentru că era în ultimul hal”, a spus Mihai Albu pentru Fanatik.ro.

Bărbatul nu este de acord ca fiica lui să locuiască cu mama ei, dar și cu Mike, actualul partener al Iuliei. Mihai Albu și-a reclamat fosta soție la Autoritatea Tutelară, iar aceasta a fost monitorizată timp de un an și jumătate.

„Acum patru-cinci ani, am cerut monitorizare la Autoritatea Tutelară, timp de un an de zile și jumătate. S-a ținut cât de cât. Dar n-au luat nicio măsură. Acum a crescut fata. Am sesizat doar că nu se respectă programul cu Mika.

Anul acesta a stat doar trei zile la mine, în vacanță, iar vara trecută deloc. Niciodată n-am luat-o în afara programului. Eu n-am solicitat asta, ci doar să respecte programul. Ideea era că atunci când își dorește, s-o lase să vină oricând la mine. Eu vorbesc cu copilul să ne vedem, ea îmi zice ok, dar întâi să vorbească cu mami. Iar apoi nu mai vine”, a adăugat designerul de pantofi.

Comentarii Facebook