Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată într-un accident grav de circulație. Medicii au transportat-o la spital


Natalia Intotero, Ministra Familiei, a fost implicată într-un accident rutier pe DN7, în județul Vâlcea, localitatea Racovița. Autoturismul în care aceasta se afla a fost răsturnat într-un șanț după ce a fost izbit violent de un alt autovechicul.

„Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, informează Poliţia Vâlcea.

Surse locale au declarat pentru News.ro că în unul dintre autoturisme se afla ministrul Familiei, Natalia Intotero. Maşina în care aceasta se afla, în calitate de pasager, s-a răsturnat după ce a fost izbită de un alt autoturism.

Natalia Intotero a fost preluată de o ambulanţă şi dusă al Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea. Aceasta este conştientă şi nu a suferit, la prima vedere, leziuni grave. Ministrul purta centura de siguranţă la momentul impactului au precizat sursele citate. Poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, potrivit PRO TV.


Comentarii Facebook