Moment incredibil la show-ul lui Ed Sheeran din Capitală: Chris Hemsworth, toboșar surpriză! Publicul a rămas fără cuvinte - VIDEO


Seară de neuitat pe Arena Națională! Mii de fani au vibrat alături de Ed Sheeran, aflat pentru a doua oară în România, într-un concert spectaculos. 

Publicul a fost în delir când artistul britanic l-a adus pe scenă pe nimeni altul decât Chris Hemsworth. Actorul australian și prietenul lui Sheeran a surprins pe toată lumea, acompaniindu-l la tobe pe una dintre cele mai îndrăgite melodii ale sale.

Fanii din România, dar și cei din străinătate, veniți special pentru concertul lui Ed Sheeran, au rămas cu gura căscată când l-au văzut pe eroul filmelor Marvel bătând la tobe.

Dacă pentru Chris Hemsworth a fost prima vizită în ţara noastră, britanicul Ed Sheeran este deja la al doilea concert pe care îl susţine în România.

„În decembrie, Chris m-a sunat și i-a spus că face un documentar despre sănătate cognitivă și despre beneficiile învățării unui instrument nou. A venit să mă viziteze și o să urce pe scenă să cânte la tobe în fața a 70.000 de oameni”, a explicat Ed Sheeran pe Instagram.

Se pare că, actorul a repetat două luni pentru a fi prezent pe scenă alături de artist pentru că e inițial nu se prea descurca. 

Comentarii Facebook