Duminica 8 Septembrie

Momente de groază în America. Donald Trump a fost rănit în timpul unui miting în Pennsylvania - VIDEO


La  un miting de campanie în Pennsylvania, fostul președinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat după ce s-au auzit mai multe focuri de armă. Un glonț la nimerit pe fostul președinte American în urechea dreapta.

Donald Trump, care tocmai își începuse discursul, a fost pus imediat la pământ de agenții Secret Service, responsabili cu securitatea președinților și foștilor președinți ai SUA.

După câteva momente, el s-a ridicat în picioare, înconjurat de agenți, care l-au escortat de la podium către mașină.

Trump a ridicat pumnul în aer, în uralele susținătorilor săi, putându-se observa totodată că el are urechea dreaptă însângerată.

„Am văzut mulți oameni care se aruncau la pământ, păreau confuzi. Am auzit focuri de armă, păreau ceva între petarde și un pistol de calibru mic”, a declarat pentru AFP un participant la mitingul electoral.

Acesta era ultimul miting al lui Donald Trump înainte de Convenția Republicană, unde urmează să fie desemnat oficial drept candidat al Partidului Republican împotriva democratului Joe Biden, la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie.

Secret Service: „Fostul președinte este în siguranță”

„Secret Service a implementat măsuri de protecție, iar fostul președinte este în siguranță”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului, despre ceea ce a numit un „incident”.

„Se desfășoară acum o investigație activă a Secret Service, iar informații suplimentare vor fi publicate atunci când vor fi disponibile”, a completat acesta.

Postul CNN a transmis că Trump a fost rănit, dar nu a oferit alte detalii. Nu este clar deocamdată ce leziuni a suferit acesta și cum, potrivit hotnews.

Comentarii Facebook