Vineri 20 Septembrie

Moneda din România care îți poate aduce o avere considerabilă. Cu ce preț a fost scoasă la vânzare în urmă cu puțin timp - FOTO


Pasiunea pentru colecționarea monedelor vechi este în creștere în România. Un anunț făcut pe OLX, cu o monedă din 1999, a stârnit curiozitatea internauților.

Persoanele care dețin deja monede vechi pot fi considerate norocoase, deoarece acestea se pot vinde pentru sume impresionante. Colectori pasionați sunt adesea dispuși să plătească prețuri mari pentru a-și completa colecțiile.

Recent, un anunț de pe OLX a captat atenția publicului. Un colecționar a decis să scoată la vânzare una dintre monedele din colecția sa. Deși nu este foarte veche, moneda are un preț destul de ridicat.

Mai precis, colecționarul dorește să vândă o monedă de 500 de lei din 1999, cerând suma de 5.000 de euro. Acesta a inclus și câteva fotografii ale monedei pentru ca eventualii cumpărători să vadă detaliile.

„Monedă pentru colecționari, 5.000 de euro. Este în stare foarte bună, din anul 1999”, a specificat vânzătorul în anunțul său de pe OLX.

Acest anunț a suscitat interesul colecționarilor și pasionaților de numismatică. Totuși, prețul este destul de mare, având în vedere că moneda nu este foarte veche sau rară. Cu 5.000 de euro, românii ar putea achiziționa o mașină second-hand, ceea ce face ca această ofertă să fie considerată de mulți drept exagerată.

moneda-2.jpg

Comentarii Facebook