Nepoata unui primar care a fost găsită fără suflare în camera ei, după o presupusă provocare pe TikTok, a lăsat două mesaje de adio: „Ai grijă, te iubesc”


Au ieșit la iveală noi informații despre adolescenta din județul Călărași, care și-a pierdut viața în propria casă, în urmă cu doar câteva zile. Primele ipoteze ar fi sugerat că s-a sinucis în urma unei provocări virale pe rețea de socializare TikTok. 

În aceste momente oamenii legii nu au confirmat aceste posibilități, deoarece ancheta este una amplă, iar cercetările sunt făcute în continuare. Totuși, noi detalii au apărut în acest caz care a șocat România.

Aceasta și-ar fi luat rămas bun de la două colege, înainte să se sinucidă. În unul aceasta ar fi scris „ai grijă, te iubesc” și în altul fata ar fi trimis pe WhatsApp o poză, menționând că trebuie deschisă la ora 16, scrie realitatea.net.

Cele două fete s-au speriat teribil și au mers de urgență acasă la Ștefania, însoțite de un adult, însă era prea târziu. Oamenii legii vor căuta în telefonul adolescentei, în speranța că vor fi găsite probe. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, mai ales pentru că fata era olimpică și avea rezultate foarte bune la învățătură. Mulți s-au gândit că poate aceasta a fost și victima bullying-ului.

Ștefania va fi condusă, joi, pe ultimul drum după ce și-a pus capăt zilelor chiar în casa unde locuia cu părinții ei. Se pare că aceasta ar fi primit o provocare pe TikTok, legată de un joc japonez, scrie RTV, și ar fi recurs la gestul necugetat. Tragedia a fost descoperită chiar de două colege, cărora fata le lăsase bilete de adio. Acestea au sunat la 112, dar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.


Comentarii Facebook