Vineri 18 Octombrie

O băutură energizantă, populară printre tinerii din România, nu se va mai produce. Care este motivul


HELL ENERGY, unul dintre cei mai cunoscuți producători de băuturi energizante de pe piață, a anunțat că suspendă temporar producția începând cu data de 17 octombrie. Lipsa acută de vitamina B la nivel european este motivul din spatele deciziei. 

Reprezentanții companiei estimează că pauza va dura între două și trei săptămâni, timp în care vor căuta soluții pentru a relua activitatea cât mai curând posibil.

Deficitul de vitamine B afectează semnificativ nu doar industria alimentară, ci și sectorul farmaceutic. Vitamina B12, de exemplu, este crucială pentru susținerea sistemului imunitar și combaterea oboselii. Criza actuală a limitat accesul producătorilor la aceste ingrediente, forțând companii precum HELL ENERGY să-și ajusteze operațiunile.

„Suntem nevoiți să întrerupem producția băuturilor energizante HELL pentru o perioadă scurtă, dar facem tot posibilul să minimizăm impactul asupra partenerilor și consumatorilor. Restul produselor din portofoliul nostru – Ice Coffee, XIXO și FloeWater – rămân disponibile fără restricții”, au transmis oficialii companiei.

Compania colaborează intens cu furnizorii internaționali pentru a soluționa deficitul de vitamine. «Ne angajăm să depășim această provocare cât mai rapid și apreciem răbdarea și sprijinul distribuitorilor și clienților noștri», au adăugat reprezentanții HELL ENERGY, potrivit DC Business.

Deși pauza afectează doar producția băuturilor energizante, restul portofoliului – inclusiv cafeaua rece Ice Coffee și băuturile XIXO – continuă să fie livrat fără întreruperi.


Comentarii Facebook