Duminica 8 Septembrie

O elevă care speră să treacă cu 5 la BAC dorește să meargă la medicină: ,,Este mama acolo și am pile”/,,Mi-ar fi rușine cu un asemenea copil"-VIDEO


Să treacă bacalaureatul și să meargă la facultatea de medicină, unde lucrează și mama sa, sunt ,,problemele” pe care o fată de clasa a 12-a le are chiar după ce susținut examenul maturității.

Pe lângă aceste inconveniențe pe care trebuie să le rezolve, fata recunoaște că nu face foarte multe, doar stă și se plimbă, ceea ce este destul de plictisitor pentru ea, mai ales că nu are pasiuni sau ambiții. 

Întrebată cum a fost la examen fata a răspuns că subiectul I a fost greuț, așa și așa, însă subiectul II l-a făcut perfect iar la subiectul III nu știe sigur cum s-a descurcat. 

Despre nota pe care crede că o va avea la Bacalaureat, aceasta speră la nota 5. 

,,Sunt mulțumită cu această notă de 5. Mai ales că la română am făcut bine, la geografie iau mai mult și asta este, am luat Bacalaureatul," a spus tânăra absolventă.

Fata a vorbit apoi despre planurile sale de viitor. 

,,Mă duc pe medicină, sper, dacă îl iau. Tot ce trebuie e să iau bacalaureatul ca să pot da bani. Mă interesează doar să trec, să am bacul luat. Aleg medicina că și mama e acolo și mă iau după ea. Nu îmi place mie neapărat dar aia e, este mama acolo și am pile."

Întrebată despre pasiunile ei, tânăra a recunoscut că nu este pasionată de absolut nimic, din această cauză a ales să meargă pe urmele mamei ei.

,,În timpul liber stau, mă mai plimb și cam atât. Nu prea fac nimic eu. E plictisitor."

Videoclipul a fost publicat pe internet și nu a durat deloc mult până să se viralizeze. Oamenii au început rapid să comenteze pe marginea subiectului.

,,Mi-ar fi rușine cu un asemenea copil, părinții sunt vinovați pentru acest copil eșuat,” a comentat o femeie. 

,,Mândră o fi mamă-sa după ce v-a vedea filmarea asta. Dovada vie că sunt persoane care în modul ăsta au ieșit medici,” a spus un utilizator.

,,Nu mi-aș dori să ajung pe mâna unui «medic» care a luat 5 la examenul de bacalaureat,” a răspuns un bărbat.

Comentarii Facebook