Miercuri 18 Septembrie

O femeie a primit acordul judecătorilor să intre cu forța în apartamentul unei vecine pentru a face curățenie


O situație halucinantă a avut loc în Iași, unde o femeie a obținut permisiunea judecătorilor de a intra cu forța în apartamentul vecinei sale, plin de gunoaie, pentru a face curățenie. 

Deși a estimat că va avea nevoie de 10 zile pentru a igieniza locuința, instanța i-a acordat 20 de zile pentru a se asigura că va putea finaliza întreaga curățenie.

O femeie s-a săturat de mizeria adunată în apartamentul unei vecine și a mers la tribunal pentru a obține acordul judecătorilor de a intra cu forța în apartament ca să arunce gunoaiele. Femeia le-a povestit magistraților că de ani de zile vecina ei adună deșeuri în locuința sa, iar mirosul este insuportabil. Mai mult, femeia le-a spus că din cauza munților de gunoaie, șobolanii au împânzit curtea din jurul blocului și există riscul ca locuitorii din clădire sau chiar copii de la școala din apropiere să fie mușcați de șobolani. 

Vecinii au făcut numeroase sesizări la poliție, însă vecina a ignorat sancțiunile primite. Situația s-a agravat în momentul în care în apartamentul vecinei s-a spart o țeavă de care era legată toată distribuția de apă de pe tronsonul respectiv, iar locatarii au rămas fără apă rece, conform ziaruldeiasi.ro.

Astfel, femeia a decis să-și încerce norocul și, împreună cu avocata sa, a cerut judecătorilor emiterea unei ordonanțe președințiale care să oblige vecina să-și curețe apartamentul. În cazul în care vecina nu ar respecta această obligație, femeia a solicitat permisiunea de a intra personal în locuință timp de 10 zile pentru a face curățenie. Magistrații au hotărât că, dacă vecina nu își igienizează apartamentul, femeia va fi autorizată să intre timp de 20 de zile, între orele 8.00 și 16.00, pentru a face curățenie.

Comentarii Facebook