Vineri 11 Octombrie

O mașină a fost ,,înghițită” după ce asfaltul s-a surpat în curtea unei școli. Autoutilitara de gunoi din zonă ar fi provocat incidentul - VIDEO


Un incident bizar s-a petrecut în Sectorul 6 al Capitalei, atunci când o mașină a fost ,,înghițită”de o groapă. Drumul a cedat în momentul în care o mașină de salubrizare a circulat în acea zonă.

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Orhideelor din Capitală, în jurul orei 08.00.

„Astăzi, 9 octombrie 2024, în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unități de învățământ, din Sectorul 6”, a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat.

Proprietara mașinii, o femeie de 43 de ani, se afla alături de copilul ei, de 5 ani, lângă mașină, când autoturismul fost „înghițit” de groapa apărută.

„Din primele verificări a reieşit faptul că maşina se afla staţionată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare asfaltul ar fi cedat. Menţionăm faptul că proprietarul maşinii, o femeie în vârstă de 43 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului”, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit hotnews.

În imaginile apărute pe rețelele sociale, surprinse de la fața locului, se vede cum mașina este căzută aproape în totalitate în acel crater. De asemenea, o mașină de gunoi este scufundată parțial în această groapă, mai transmiste sursa menționată anterior.

Comentarii Facebook