O profesoară a fost rănită, după ce o bucată de tencuială s-a desprins de pe tavan și i-a căzut în cap


O profesoară de la Colegiul „Elena Ghiba Birta" din municipiul Arad, în vârstă de 51 de ani, a fost rănită pe holurile liceului, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, cadrul didactic a fost preluată de către un echipaj medical SAJ, profesoara fiind conștientă și cooperantă. 

La fața locului au intervenit pompierii militari din Cadrul Detașamentului Arad cu o o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare. De asemenea, a fost alocată o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Primăria Arad a reacționat după incidentul, unde un profesor a fost rănit de o bucată de tencuială desprinsă: zona afectată nu era inclusă în proiectul de reabilitare.

Regretăm incidentul petrecut în urmă cu puțin timp la Colegiul Național Elena Ghiba Birta din municipiu, unde în urma desprinderii unei bucăți de circa 80 cm2 de tencuială de pe intradosul rampei de coborâre de la etajul II al clădirii la etajul I, un cadru didactic a avut de suferit. Precizăm că specialiștii care au expertizat starea clădirii, înainte de începerea lucrărilor, nu au prevăzut niciun fel de intervenții în zona respectivă, astfel ea nefăcând parte din proiectul de reabilitare”, transmite Primăria Arad, notează stiripesurse.ro. 

Instituția adaugă că va dispune verificarea tuturor zonelor în care nu au fost prevăzute prin documentația tehnică lucrări cu ocazia recentei reabilitări.

Comentarii Facebook