O profesoară de origine română, una dintre victimele tragediei din statul Georgia, SUA. Patru persoane și-au pierdut viața într-un incident șocant


Un atac armat a avut loc miercuri la un liceu din statul Georgia, orașul Winder, din SUA, în urma căruia patru persoane au fost omorâte. Una dintre victime ar fi o profesoară de origine română.

Christina Irimie, în vărstă 53 de ani, era profesoară de matematică, iar comunitatea de la Apalachee High School a descris-o drept „o persoană răbdătoare și grijulie cu elevii”.

Presa din SUA nu a dat detalii despre naționalitatea profesoarei, dar o româncă ce trăiește în SUA a postat pe Facebook un mesaj de condoleanțe, potrivit spotmedia.

"O asemenea irosire fără sens de vieți omenești! Armele militare nu își au locul în societatea civilă. Părinții trebuie să fie puși sub acuzare dacă copiii lor au acces la arme militare. Fie ca toate viețile pierdute în zadar astăzi să fie pomenite și prețuite și să-și găsească odihna veșnică. Un omagiu special pentru CRISTINA IRIMIE a noastră, care a fost profesoară de matematică la acel liceu din Winder, Georgia", a scris Ruxandra Tocitu pe Facebook.


Comentarii Facebook