Oraşul din România unde pregătirile pentru Târgul de Crăciun au început deja. Se află pe locul 2 în Europa în topul celor mai frumoase târguri!


Craiova se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă, iar de ieri au început lucrările de montare a instalațiilor pentru Târgul de Crăciun, care promite numeroase surprize pentru vizitatori în acest an. „Satul lui Moş Crăciun" este construit la peste 20 de grade.

Peste 100 de comercianți din diverse regiuni ale țării vor aduce produse autentice, transformând Târgul de Crăciun din Craiova într-o destinație deosebită. De asemenea, vizitatorii vor putea savura delicatese din Armenia, Azerbaidjan, Ungaria, precum și produse tradiționale românești specifice sărbătorilor de iarnă. Târgul își va deschide oficial porțile pe 15 noiembrie.

Pregătirile pentru Târgul de Crăciun sunt în toi. A început montarea instalațiilor luminoase, a ghirlandelor, a globurilor, iar orașul Craiova intră ușor, ușor în atmosfera de Crăciun. 

Multe atracții îi așteaptă în acest an pe vizitatori, care au rămas impresionați de Târgul de Crăciun de anul trecut, care a clasat orașul nostru pe locul doi în topul celor mai frumoase târguri de profil organizate în Europa.

Se lucrează de zor și la căsuțele unicat, pictate de artiști plastici, care vor fi pline de bunătăți și suveniruri și vor putea fi vizitate la Târgul de Crăciun, notează TVR Craiova. 

Comentarii Facebook