Pagina unei mănăstiri, atacată de hackeri! Infractorii cibernetici au înlocuit postările cu rugăciuni cu filme pentru adulți


Mai multe postări cu caracter erotic au apărut pe pagina unei cunoscute mănăstiri din România.

Hackerii au spart pagina de facebook a Mănăstirii Dragomirna din Suceava și au început să posteze poze și filme pentru adulți. 

Mai rău este faptul că nu au șters nimic, pagina având datele de contact ale lăcașului de cult  dar și postări anterioare cu slujbele și evenimentele desfășurate la mănăstire.

Măicuțele nu au mai avut acces pe pagină din cursul lunii mai însă doar în ultimele zile au început să apară postările deocheate, au explicat acestea pentru Monitorul de Suceava.

„Întrucât pagina inițială de Facebook a Mănăstirii Dragomirna a fost preluată de o persoană necunoscută, vom posta aici informații despre evenimentele desfășurate în cadrul mănăstirii noastre. Vă rugăm să ne sprijiniți în raportarea paginii inițiale pentru a reuși să o închidem. Vă mulțumim! Maica Domnului să vă ocrotească, iar Sfântul Duh să-și reverse darurile sale asupra întregii lumi!”, se arată într-o postare de pe noua pagină a mănăstirii.

Foto: manastireadragomirna.ro

Comentarii Facebook