Miercuri 9 Octombrie

Pare film cu mafioți, dar e realitatea românească: Clanul cămătarului Zabar, zguduit de o descindere fulger a poliției! Captură-record în bani și aur


România, raiul cămătarilor care terorizează sute de victime! Rețeaua lui Zabar, destructurată în urma unei capturi-record de bani și aur

Marți dimineață, polițiștii au lovit puternic în rețeaua condusă de Zabar, un cămătar notoriu care impunea dobânzi uriașe și teroriza zeci de oameni. Operațiunea a avut loc în Balotești, unde forțele speciale au descins la locuințele liderului și ale altor 10 suspecți, toți implicați într-o rețea periculoasă de cămătărie, șantaj și agresiuni.

După șapte ore de percheziții, polițiștii au confiscat o sumă considerabilă: peste 75.000 de euro și aproape o jumătate de kilogram de aur, presupuse încasări din dobânzile colosale. Ancheta a început de la mărturia unui bărbat agresat, care a povestit că, incapabil să achite datoriile cu dobânzi amețitoare, a fost amenințat cu moartea și bătut.

Cei 10 suspecți urmează să fie audiați și riscă măsuri preventive, având în vedere gravitatea acuzațiilor și pericolul social pe care îl reprezintă.

Comentarii Facebook