Duminica 8 Septembrie

Pescobar a cheltuit o mică avere în vacanța pe care o petrece în Ibiza, pe o singură masă: ,,În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum”


Pescobar adoră să își petreacă timpul în vacanțe de lux, așa că, de curând, a plecat în Ibiza, Spania. Afaceristul și prietenii lui s-au distrat bine într-un local de fițe de pe plajă, acolo unde o singură masă l-a costat suma de 65.00 de euro.

Pescobar se află în vacanță în Ibiza alături de câțiva prieteni, iar afaceristul cunoscut deja pentru aroganțele lui, a mai reușit un astfel de moment, căci nu s-a uitat la bani când a scos din buzunar 65.000 de euro pentru o singură masă.

Pescobar, vacanță cu de toate în Ibiza

Într-un videoclip postat pe TikTok, Pescobar s-a filmat în timp de achita nota de plată de la un local de fițe de pe plajă. Afaceristul s-a mândrit că a plătit integral cei 65.000 de euro pentru o singură masă la care au fost și câțiva prieteni.

„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a spus Pescobar, într-un videoclip publicat pe TikTok.


Comentarii Facebook