Duminica 8 Septembrie

Pescobar recompensează toți elevii care au luat 10 la BAC. Ce sumă de bani vor primii premianții din partea afaceristului: ,,Haide cu învățătura”


Pescobar a promis că îi va răsplăti cum se cuvine pe elevii care vor lua nota zece pe linie la examenul maturității. Afaceristul a făcut anunțul în mediul online cu puțin timp înainte de începerea primei probe. 

Pescobar bagă adânc mâna în buzunar și nu doar pentru propriile plăceri, ci și pentru elevii care vor lua examenul de Bacalaureat cu nota zece. Patronul Tavernelor a anunțat că fiecare absolvent, care va lua nota maximă, va primi o sumă generoasă de bani.

Elevii de zece la Bacalaureat vor primi bani de la Pescobar

Cu doar câteva ore înainte ca examenul maturității să înceapă, Pescobar a anunțat că va răsplăti fiecare elev care va avea media zece la Bacalaureat. Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, acesta i-a încurajat pe elevii clase a XII-a să învețe, deoarece, fără școală, nu vor face nimic în viață.

,,Facem așa: Cine ia zece la Bac are 100 de euro de la mine. Toți cei care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide cu învățătura, că asta e cheia succesului! Una din ele... Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii!”, a fost mesajul transmis de Pescobar, în mediul online.

​Internauții au fost impresionați de gestul afaceristului și l-au felicitat pe loc pentru inițiativă. Mai mult decât atât, unele persoane au fost atât de mișcate de gestul lui, încât a fost prima oară când i-au dat mesaj, pentru a-l felicita, potrivit Pro TV.


Comentarii Facebook