Polițist de penitenciar, prins în flagrant cu peste 2 kg de substanțe psihoactive asupra sa. Colegii îl bănuiau că e traficant de stupefiante


Un bărbat de 33 de ani, polițist de penitenciar, a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet venit din Spania, care conţinea peste 2,3 kilograme de canabis. 

Acțiunea a avut loc miercuri, 23 octombrie, în municipiul Baia Mare. Ulterior, agentul de penitenciar a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Polițistul de penitenciar este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și participație improprie sub forma complicităţii la introducere în țară de droguri de risc.

La data de 24.10.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea unui suspect în vârstă de 33 de ani (agent de penitenciar), cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc  și participație improprie sub forma complicităţii la introducere în țară de droguri de risc .

Măsura a fost luată după ce, în după-amiaza zilei de 23 octombrie,   suspectul a fost prins în flagrant, în municipiul Baia Mare,  în timp ce ridica un pachet, introdus în țară din Spania prin intermediul unei firme de coletărie,  în care se afla ascunsă printre diverse bunuri, o  cantitatea de  peste 2,3 kilograme canabis, destinată comercializării”, au informat procurorii DIICOT Maramureș.

Comentarii Facebook