Prețul halucinant pe care l-au plătit doi turiști pentru un cârnaț și patru bucăți de brânză. Au mers direct să depună plângere


Indignare mare în Italia, după ce doi turiști milanezi și-au cumpărat brânză și cârnați de la un vânzător ambulant de pe stradă și au scos din buzunar nu mai puțin de 1.155 euro.

Unul dintre turiști, o femeie în vârstă de 86 de ani care se confrunta cu probleme de vedere, a achitat direct produsele cu cardul bancar și spune că nu a văzut exact prețul pe care l-a plătit. 

Ulterior, după ce a achitat cele două produse, femeia și-a verificat contul bancar. Atunci și-a dat seama că a plătit nu mai puțin de 1.155 de euro pentru aproximativ patru kilograme de produse - un cârnat și patru bucăți de brânză, pentru care nu a primit bon sau chitanță fiscală, potrivit Antena 3 CNN.

Turiștii au mers direct la poliția financiară și au depus plângere. Acolo, cei doi milanezi au explicat cum au rămas fără cei 1.155 de euro și au indicat locul de unde au cumpărat produsele alimentare.

Vânzătorul ambulant le-a explicat autorităților că produsele sale sunt unele de nișă și că prețul le-a fost comunicat în prealabil cumpărătorilor.

Până în acest moment, autoritățile din Italia nu au luat nicio măsură împotriva vânzătorului local, mai transmite sursa citată.

Comentarii Facebook