Probleme grave pentru o companie aviatică ce operează și la Cluj. Azi s-a aprins motorul la o decolare, acum două zile au explodat pneurile


În ultimele zile, două incidente cu avioane Ryanair au generat panică pe aeroporturile din Bergamo și Brindisi, ambele din Italia.

Pe 1 octombrie 2024, un avion Ryanair ce ateriza pe aeroportul din Bergamo a suferit o explozie la cauciucurile trenului de aterizare, provocând îngrijorare în rândul pasagerilor și al echipajului. Din fericire, incidentul nu a dus la răniri, iar autoritățile continuă să investigheze cauzele tehnice ale defecțiunii​. Explozia celor patru roți a deteriorat aproximativ 450 de metri din suprafața pistei, fără să producă incendii sau alte daune suplimentare.

La doar două zile după acest eveniment, un alt avion Ryanair a fost implicat într-un incident grav pe aeroportul din Brindisi. Un motor a luat foc înainte de decolare, determinând evacuarea de urgență a celor 184 de pasageri prin toboganele de siguranță.

Pompierii au intervenit rapid și evacuarea a decurs bine. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, au existat doar minore intoxicații cu fum, însă panica a fost considerabilă, iar autoritățile investighează cauzele incendiului​.

Operațiunile de pe aeroport au fost suspendate temporar după acest incident șocant.

Comania Ryanair activează și la Cluj, unde din fericire până acum nu au exitat incidente de acest gen. 



Comentarii Facebook