Duminica 8 Septembrie

Probleme pentru cei care vor să-și planifice vacanțele: Site-urile companiilor WizzAir și Ryanair nu funcționează deloc! Care este cauza?


Site-urile Ryanair și WizzAir, două dintre cele mai mari companii low-cost care operează zboruri în țara noastră, sunt nefuncționale.

Cauza ar fi mai multe probleme tehnice la Microsoft, care au afectat tot globul, mai ales operațiunile din domeniul bancar, al telecomunicațiilor și al transporturilor. 

Mai multe aeroporturi au întâmpinat probleme din cauza acestor întreruperi în rețea iar acum nici site-urile companiilor nu mai funcționează ca de obicei.

WhatsApp Image 2024-07-19 at 13.55.05_2b3d118c.jpg

,,În prezent, întâmpinăm întreruperi în rețea din cauza unei întreruperi de IT la nivel global, care este complet în afara controlului nostru. Rezervarea și check-in-ul sunt momentan indisponibile. Dacă urmează să călătoriți astăzi (19 iulie) și încă nu vă faceți check-in pentru zborul dvs., puteți face acest lucru la aeroport.  

Am fost forțați să anulăm un număr mic de zboruri din cauza acestei întreruperi a sistemului global, pasagerii afectați vor fi anunțați.”, este anunțul companiei Ryanair.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Wizz.

WhatsApp Image 2024-07-19 at 13.33.28_54e44dd4.jpg

,,Echipa noastră de specialiști a dezactivat unele funcții de pe site pentru a derula o activitate programată de întreținere.

Vizitați mai târziu site-ul pentru a accesa această funcție!

Vă mulțumim pentru răbdare”, este mesajul care apare pe site-ul operatorului low cost.

Screenshot 2024-07-19 140045.png

Comentarii Facebook