Prognoza actualizată: Meteorologii Accuweather anunță 13 zile consecutive de ninsoare înainte de începerea iernii calendaristice!


Meteorologii de la Accuweather au emis o prognoză actualizată, anunțând că până la sfârșitul toamnei ne așteaptă o vreme imprevizibilă. Vom experimenta atât zile însorite, cu temperaturi mult peste media obișnuită a perioadei, cât și zile reci, cu vreme specifică iernii. De asemenea, este posibil să asistăm la schimbări bruște de temperatură, însoțite de ploi sau chiar ninsoare în anumite regiuni, pe măsură ce sezonul de toamnă se apropie de final.

Unde va ninge timp de 13 zile consecutiv

no.jpg

Potrivit estimărilor, în perioada 9-21 noiembrie va ninge puternic și vor fi nu mai puțin de 13 zile consecutive de ninsoare. Prognoza se referă doar la stațiunea Predeal de pe Valea Prahovei.

Luna noiembrie vine cu temperaturi specifice mai degrabă lunilor de iarnă. De la temperaturi de 30 de grade pe final de octombrie, potrivit Accuweather, ploile vor începe să pună stăpânire pe zonă, iar treptat se vor transforma în ninsori.

În schimb, luna decembrie va fi cu temperaturi mult mai blânde, din păcate șansele să ningă de Crăciun sau Revelion sunt minime. 

Comentarii Facebook