Miercuri 16 Octombrie

Provocare fatală pe TikTok! Nepoata unui primar a fost găsită fără suflare în camera ei după un gest extrem. Avea 15 ani


O fată de 15 ani a fost găsită fără suflare în camera ei în comuna Dor Mărunt, Călărași. Oamenii legii susțin că fata s-a sinucis, ea fiind singură acasă în momentul morții. Fata era nepoata primarului din Dor Mărunt. 

Ea și-a pierdut viața după ce ar fi încercat să facă o provocare pe platforma de socializare TikTok. 

Adolescenta și-ar fi provocat asfixierea, fiind găsită cu gâtul sub piciorul unui pat, pe care l-a ridicat, apoi i-a dat drumul să cadă cât mai tare. În gură avea îndesate șosete.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din zona Lehliu Gară, care a început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, starea fetei nu s-a ameliorat, motiv pentru care a fost solicitat sprijin suplimentar. 

Un echipaj din Călărași, însoțit de un medic, a sosit ulterior și a continuat manevrele, însă fără succes. După mai bine de o oră de încercări, medicii au declarat decesul copilei.

Anchetatorii au preluat cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele care au dus la moartea fetei. Aceștia vor analiza și dacă provocarea de pe TikTok i-a adus sfârșitul. Apropiații adolescentei au spus că în ultima perioadă ea vorbea de sinucidere. Nu au fost găsite urme de violență pe corpul ei, au mai precizat sursele, notează stirileprotv.ro. 


Comentarii Facebook