Replica arogantă a lui Pescobar, către un client care a criticat prețurile nesimțite. Dacă și la Cluj vine cu fițe, nu va fi bine!
Pescobar a avut o reacție deplasată față de un client care a îndrăznit să îi critice mâncarea de la restaurant. Taverna Racilor a fost închisă de ANPC pentru probleme grave de igienă, iar apoi Pescobar a făcut investiții, anunțând că renovările din toată țara l-au costat 2,5 milioane de euro. Nimeni nu poate verifica, însă, aceste sume, dar cert este că ceva s-a schimbat, pentru că restaurantul a fost redeschis.
Recent, un client i-a criticat mâncarea de la restaurant, mai precis faptul că este prea scump pentru câtă mâncare primești. Acesta a spus că de banii aceia mănânci mai multe paste, pentru că homarul are puțină carne, restul sunt cleștii și coada.
”100 de lei și mănânci doar paste, că homarul este așa mare încât are 500 de grame, 400 de grame cleștii și coada, restul carne”, i-a scris, pe Instagram, clientul nemulțumit lui „Pescobar”.
Patronul de la Taverna Racilor nu a așteptat prea mult și a reacționat, printr-un mesaj video postat pe aceeași platformă socială.
”Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să stai acasă, îți trimit pe Revolut, să nu vii să mănânci homar. Și de 100 de lei să iei numai miezul din fructe, când te duci la banane, la Mega, să ceri miezul, că ăia cântărește doar coaja. Nucile la fel, iei doar miezul, și la gutui la fel”, a fost replica acidă a lui Pescobar. Acesta a încălcat regula din comerț, care spune că clientul are întotdeauna dreptate, lucru uitat și de alți patroni din HoReCa.
Acum, Pescobar va deschide și la Cluj un restaurant, de 1 decembrie, a anunțat el. Rămâne de văzut dacă fițele de București se vor plia în a doua capitală a țării și dacă clujenii vor scoate sute de lei pentru o masă.
11 Comentarii
Ce va mai place sa spuneți, "Cluj, a doua capitala a tarii" . Capitala la ce? bai patriotilor frustrati. Daca Armata Română, nu trecea Carpații, erati si acum ****uti de unguri in toate pozitiile,magari nerecunoscători ce sunteti.
Pescobar TI GANEEE, mars la mata acasă, mitic spurcat și jegos!
Pisdobar ăsta îi un gunoi sudist!
Kăká-m-aș în flitu' lui!
Mai potrivit era micțiune pe mîncarea lui.
Huooo....Borâtu ăsta care vinde pești morți să stea în chisdocu măsii la miticii lui spurcați.Să-i intoxice pe ei.Nouă nu ne trebe mizerii din astea.Ș-așa ne-o umplut gunoaiele de vinituri!
Nu vâ mai plîngeți mâ, dacâ atîta vâ duce capul sâ mîncați la restaurantul acestui nesâtul.
Are dreptate patronul mergi la Pescobar daca esti dispus sa platesti cat costa. Daca nu nu. Si cantina saracilor e o optiune pentru tine.
Si asta, cu preturile nesimtite e o frustrare de sarantoci. Nu scri in Carta ONu ca ai dreptul sa mananci la Pescobar, sa locuiesti in Cluj sau sa iti cumperi Ferarri. Stai in satul unde ti-a lasat bunica-ta… Citeste mai departe
@ : de acord! Sa-ti iei **** pe banii tai tre sa fie lux. N-ai bani? Cules urzici.
Poate să vină vinitura miticeasca, la noi porcul este baza, nu bidiganii de apa din alea cu multe picioare.
F.bun raspuns a dat. De multe ori am dat și eu doar sa nu ma aburească sau sa ma afume. Sa stea acasă toți puturoșii ce urmăresc “ Scaca Isaura” si sa rămână ka stadiul lui Kunta Kinte.
@Untoldeanu: