Revoltător! Un echipaj de ambulanță a luat o pauză în timpul unei misiuni de urgență. Pacienta, în agonie, a fost lăsată singură


Un echipaj de ambulanță din Gorj a decis să ia o pauză de aproape 30 de minute în timpul unei misiuni de urgență, lăsând o pacientă cu o fractură deschisă  singură în mașină. 

Incidentul, care a avut loc pe 16 septembrie, a ieșit la iveală recent, după ce s-a demarat o anchetă internă la Serviciul de Ambulanță Gorj. 

Femeia, care suferise o fractură la picior, fusese preluată de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu și urma să fie transportată la un spital din Capitală. În mod surprinzător, echipajul de pe ambulanță a oprit autospeciala într-o benzinărie de pe traseu pentru a se întâlni cu doi colegi care se întorceau de la București, după un alt transfer medical.

Timp de 27 de minute, cei patru angajați ai Ambulanței Gorj au discutat la benzinărie, lăsând pacienta singură în ambulanță. Îngrijorată de situație și fără să primească vreo explicație din partea echipajului, femeia a apelat un prieten, care este, de asemenea, angajat al Serviciului de Ambulanță.

Acesta a alertat imediat asistenta-șefă, moment în care întreaga întâmplare a ieșit la iveală.

Ancheta internă a confirmat pauza nejustificată, întrucât traseul autospecialei a fost monitorizat prin GPS, iar pauza de 27 de minute a fost verificată. Cei cinci angajați implicați, inclusiv șoferul, sunt acum cercetați disciplinar, notează Digi24.ro

Comentarii Facebook