Român, acuzat că a furat o lebădă și a gătit-o la grătar. Animalul ar fi fost ademenit cu pâine: ,,Lebăda trăia aici liniștită”


Scandal de proporții într-o localitate din Italia după dispariția unei lebede. Localnicii bănuiesc că animalul ar fi fost mâncat de un român.

Potrivit martorilor, un bărbat fără adăpost, de origine română, a ademenit lebăda cu pâine  și ar fi gătit-o la grătar, sub un pod.

Claudio Atzori, președintele Parcului Stagno, a declarat că lebăda, care trăia împreună cu partenera sa și cei doi pui, a fost văzută ultima oară în apropierea canalului, informează realitateatv.ro.

Pescarii din zonă susțin că au văzut resturile unui foc, iar unii dintre ei spun că l-ar fi văzut pe bărbat momind animalul.

„Lebăda trăia aici liniștită de mult timp, era parte din peisajul nostru și nu ne-am fi așteptat la așa ceva.

Nimeni nu l-a văzut mâncând-o, dar faptul că lebăda a dispărut și că a fost făcut un foc imediat după ne face să credem că așa s-a întâmplat,” , au explicat Claudio.

Poliția locală a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele dispariției lebedei.

Acum, oamenii se tem și pentru cele 3 exemplare rămase în zonă. „Ne temem că ar putea dispărea și ele. Nu știm cum să le protejăm,”


Comentarii Facebook