Duminica 8 Septembrie

Românii pot călători de acum spre una dintre cele mai frumoase destinații exotice fără viză! Țara este adorată de turiștii din România


Una dintre noile destinații exotice preferate de români poate fi vizitată acum ,,la liber” fără viză.

Este vorba de Thailanda, unde cetățenii români nu mai au nevoie de viză de călătorie dacă petrec mai puțin de 60 de zile pe teritoriul țării.

Potrivit  Ministerului Afacerilor Externe nu contează dacă românii călătoresc spre destinația exotică pentru vacanțe sau în scop afaceri de afaceri, aceștia fiind scutiți de nevoia de a obține o viză, din 15 iulie.

”Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută implementarea, începând cu data de 15 iulie 2024, a deciziei Regatului Thailandei de a include România, alături de alte state, pe lista ţărilor ai căror cetăţeni pot călători în această ţară fără a avea obligaţia obţinerii vizei de intrare pentru o durată de până la 60 de zile”, anunță reprezentanții MAE. 

Înaintea de măsura din 15 iulie, în Thailanda putea fi vizitată fără viză de deținătorii de pașapoarte din doar 57 de țări. 

În ultimul timp Thailanda a început să urce în topul destinaților exotice apreciate de români. Țara are plaje superbe și o cultură fascinantă, însă la un preț mult mai mici decât destinații precum insula Bali.


Comentarii Facebook