Vineri 20 Septembrie

S-a stins din viață bărbatul care s-a simțit rău în avionul cu ruta Paris - Cluj-Napoca. Aeronava aterizase de urgență în Frankfurt


Un bărbat de Satu-Mare s-a stins din viață în Frankfurt Germania, după ce i s-a făcut rău pe avionul cu ruta Paris - Cluj-Napoca, astăzi, 6 august. Medicii au încercat să îl salveze, însă din nefericire nu au reușit acest lucru.

Bărbatul (35 de ani) ar fi din Negrești-Oaș, județul Satu Mare și ar fi intrat în stop cardio-respirator în drum spre România. Bărbatul era însoțit de soția lui, însărcinată, și se întorceau din Paris, acolo unde locuiesc, potrivit presasm.ro.

Un pasager care călătorea, marți, cu cursa Ryanair de la Paris – Beauvais la Cluj-Napoca a suferit un infarct și a fost resuscitat în avion.

Aeronava a decolat în jurul orei 6:00 din Capitala Franței cu destinația Cluj, unde trebuie să ajungă în jurul orei 09:00. Însă, în jur de ora 7:00 incidentul de la bord a fost semnalat, iar piloții aeronavei au fost nevoiți să înceapă procedurile de aterizare de urgență pe cel mai apropiat aeroport. Avionul a aterizat pe aeroportul din Frankfurt.

Cu toate că la fața locului a ajuns o echipă medicală, care timp de 30 de minute i-a acordat îngrijiri medicale, starea acestuia nu a fost îmbunătățită. În cele din urmă a fost transportat la spital, unde din nefericire medicii nu au mai putut face nimic, declarând decesul acestuia, potrivit aceleași surse.


Comentarii Facebook